Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
motivacija

Najbolji učenici trećih i četvrtih razreda srednje dobili stipendiju

Stipendije
Foto: Zagreb.hr
Autor
Sandra Golemac
03.03.2015.
u 13:15

Grad Zagreb je do sada dodijelio ukupno 1289 stipendija, a učenici mjesečno dobivaju 2250 kuna stipendije

Ukupno 58 učenika trećih razreda i 24 učenika četvrtih razreda srednjih škola jučer su u palači Dverce dobili ugovore o stipendijama Grada Zagreba za školsku godinu 2014./2015.

Mjesečna stipendija za učenike iznosi 2250 kuna, a u ime svih učenika prisutnima je zahvalila Mirjam Jurković, koja ide u 3. razred XV. gimnazije, te dodala kako im je ova nagrada velika motivacija za dalje. Ugovore im je dodijelila zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek.

– Posebno mi je drago što imam priliku ugostiti i čestitati ovako izuzetnim mladim ljudima koji su se svojim radom i postignućima istaknuli jer znam da ste uložili puno truda kako biste postigli ove rezultate. Želim vam da nastavite putem kojim ste krenuli – poručila je Švaljek.

Grad Zagreb je, naime, do sada dodijelio ukupno 1289 stipendija, a godišnje za odlične učenike, studente i doktorande izdvaja 17 milijuna kuna.

Komentara 1

Avatar utunelu
utunelu
08:06 04.03.2015.

sandrica je zgodna i ozbiljna trebala bi ostati na funkciji..ali da se razumijemo ,dobro je pocela ali punjene gradskog proracuna povisenje komunalija su gadosti smisljene od krim.organizacije koju je svecano ustolicio hrvatski uber lopov bandic i to nemoj sandra slijediti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije