Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođendansko slavlje

Najavljena proslava 20 godina djelovanja SOS Dječjeg sela

sos selo
Tomislav Miletic/PIXSELL
12.04.2012.
u 13:51

SOS Dječje selo Hrvatska koje ima domove u Lekeniku i Ladimirevcima već dvadeset godina zbrinjava djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a uz pomoć donacija građana

"Vaša budućnost ovisi o nama – naša sadašnjost ovisi o vama" – naziv je to kampanje SOS Dječjeg sela Hrvatska koja je predstavljena danas u Novinarskom domu u povodu proslave 20. rođendana te humanitarne organizacije.

SOS Dječje selo Hrvatska koje ima domove u Lekeniku i Ladimirevcima već dvadeset godina zbrinjava djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a uz pomoć donacija građana. Cilj je i ove humanitarne kampanje, o kojoj ovisi budućnost mališana smještenih u domove, naglasiti da se novčanim potporama, edukacijama i dobrovoljnim prilozima pomaže djeci, a od sada se to može učiniti i pozivom na humanitarni telefon. Broj na koji se može donirati novac je 060 9003, a cijena poziva je 5 kuna + PDV.

Cijela kampanja koja uključuje televizijski i radijski spot bit će predstavljena i 6. svibnja u Dječjem selu Lekenik od 10 do 17 sati, a mališani su za ovu proslavu pripremili niz kreativnih radionica i zabavni program.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije