Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako je to uspjela?

Nagovorila umirovljenicu da joj ostavlja novac na nogostupu i opelješila ju za nekoliko tisuća eura

'unu...zgb...19.11..2004.. telefonija-ilustracija za dva fiksna operatera snimio:boris scitar'
'boris scitar'
21.11.2023.
u 10:39

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, javljaju iz Policijske uprave zagrebačke

Prevare umirovljenika, nažalost, česta su pojava u cijeloj Hrvatrskoj, a jedan takav slučaj dogodio se i u petak u zagrebačkom kvartu Maksimir.

Naime, tog dana između 14.45 i 15.30 sati u Kuhačevoj ulici, nepoznata ženska osoba više je puta telefonom nazvala oštećenu 76-godišnjakinju i lažno joj se predstavila kao zaposlenica banke. Prema uputi pozivateljice oštećena je otišla u banku i podignula svoj novac, a potom ga, također po zaprimljenoj uputi, ostavila na nogostupu.

>>VEZANI ČLANCI: 

Materijalna šteta iznosi više tisuća eura. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, javljaju iz Policijske uprave zagrebačke. 

>>VIDEO: Zagrepčani probdjeli noć uz strašnu grmljavinu: Nevrijeme je ispraznilo skoro cijeli Dolac


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije