Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozornica mjesnog odbora

Nadstrešnica u Kašini plaćena 150 tisuća kuna još će se nadograditi, otkriveno koliko će to koštati

Nadstrešnica u Kašini košta gotovo 150.000 kuna
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
11.02.2021.
u 15:58

Zagreb je objavio poziv na dostavu ponuda za radove proširenja čija je procijenjena vrijednost 81.250 kuna s PDV-om

Grad Zagreb ranije je izdvojio 150 tisuća kuna s PDV-om za nadstrešnicu pozornice Mjesnog odbora u Kašini, a sada će se potrošiti još više od 81 tisuće kuna na nadogradnju. 

Mjesni odbor u Kašini vodi Miljenko Bertović, član Bandićeve Stranke rada i solidarnosti. Nadstrešnica površine 38 kvadrata postavljena je na postojeću betonsku pozornicu. Preračunato, riječ je o gotovo četiri tisuće kuna po kvadratu lima, tek 2800 kuna po kvadratu jeftinije od kvadrata stana iz programa Poticane stanogradnje. Kako javlja emisija Strah od slobode s Radija Student, Grad Zagreb je objavio poziv na dostavu ponuda za radove proširenja iste te nadstrešnice čija je procijenjena vrijednost 81.250 kuna s PDV-om. 

- Odlučeno je da pozornica mora biti pokrivena u cijelosti te da se krene u drugu fazu radova, odnosno doprojektiranje te proširenje i natkrivanje svih 60 m2 vanjske pozornice u cijelosti. Hoće li netko odgovarati za ovaj skupi promašaj ne znamo, ali uvjereni smo da je ova investicija prijeko potrebna stanovnicima Kašine čije su kuće teško stradale u potresu prošlog ožujka - pišu iz Straha od slobode.

Nadstrešnica grandiozne pozornice u Kašini konačno će dobiti toliko potrebno proširenje! Grad Zagreb objavio je poziv na...

Objavljuje Strah od slobodeSrijeda, 10. veljače 2021.

 

Miljenko Bertović ranije za 24sata nije znao reći je li već početni trošak bio opravdan. 

- Gledajte, ne mogu reći je li to opravdano ili ne. Nisam nadležan i nisam radio troškovnik. Nisam kompetentan. Treba vidjeti kod drugog, tko je radio i tko je radio taj troškovnik. Mi smo kao Mjesni odbor predložili i Grad je prihvatio - kazao je tada Bertović. 

Komentara 4

SR
sun_ra
16:23 11.02.2021.

Ovo je u kategoriji 'autobusnog stajališta u Bigrenici'

TR
treb
17:19 11.02.2021.

izgleda ko limena garaža za kombi

OB
obican
16:05 11.02.2021.

Lopovi, lupezi, lazovi, kriminalci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije