Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krapinska ulica

Na tjedan dana zatvara se dio Krapinske ulice

Zagreb: Radovi rekonstrukcije vrelovodne mreže u Krapinskoj ulici
Igor Kralj/PIXSELL
18.06.2022.
u 20:31

Zbog sanacije vrelovodne mreže

U tijeku je rekontrukcija vrelovodne mreže u Krapinskoj ulici, zbog koje će njenih odprilike 100 metara, na dijelu od Selske pa prema istoku, do iduće subote biti zatvoreno za sav promet

Obilazni pravci za to će vrijeme biti: Ulica grada Vukovara - Ozaljska - Selska cesta, i obratno te Selska cesta - Zagorska - Magazinska cesta - Nova cesta - Trešnjevački trg – Krapinska ulica. 

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, a moguće su i poteškoće u prometu pa se sugrađani mole za razumijevanje. 


Komentara 4

SN
Snasasasalasa
18:59 19.06.2022.

Delajte samo vi delajte.!!!

Avatar Duran Duran
Duran Duran
11:30 19.06.2022.

Nisam stručna osoba ali na prvi pogled mi stare cijevi izgledaju bolje nego ove nove koje ugrađuju ( Utrine )......

SN
Snasasasalasa
18:43 19.06.2022.

A ak strucnjaci vele nekaj drugo ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije