Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNA IGRA

Na TikToku se pojavio navodni video kobne vožnje na Sljemenu, u komentarima se hvale

Foto: Screenshot 24sata
1/3
27.12.2021.
u 10:30

Prema komentarima ispod snimke na društvenoj mreži čini se kako se jedan od njih četvorice hvali suludim pothvatom. U pozadini je montirana narodnjačka glazba.

Društvenom mrežom TikTok kruži navodni video kobnog sljemenskog spusta na strunjačama.  Na kratkoj snimci vide se kadrovi nekoliko mladića na narančastim zaštitnim strunjačama sa skijališta, javlja 24sata.

Prema komentarima ispod snimke na društvenoj mreži čini se kako se jedan od njih četvorice hvali suludim pothvatom. U pozadini je montirana narodnjačka glazba. 

Podsjetimo, posljednje minute ovogodišnjeg Božića i opuštene trenutke prije blagdanskog počinka prekinuo je panični poziv upomoć s Medvednice na Crvenom spustu, negdje oko Filtera, nalaze se ozlijeđene osobe od kojih jedna vjerojatno ima slomljenu nogu, a druga se ne može micati.

29.11.2021., Zagreb - Medvednica prekrivena snijegom. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Nakon toga dežurni spašavatelj stanice Zagreb nije uspio doznati više detalja jer se veza prekinula, a na povratne pozive se javljao pretinac govorne pošte - prisjetili su se tako prilično teške noći HGSS-ovi spasioci koji su sa Sljemena izvukli 18-godišnjake koji su, podsjetimo, jučer završili u bolnici jer su se spuštali niz padinu na strunjači i zabili se u prepreke.

Liječnička pomoć pružena im je u Klinici za traumatologiju i u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice. 

>> Pogledajte: Sljemenski TV toranj pruža panoramski pogled na cijeli Zagreb i Zagorje!

Ključne riječi

Komentara 2

V0
Vlaskoulicanec3.0
11:26 27.12.2021.

Ono čega se pametan stidi, time se budala ponosi...

BL
Blomberg
12:51 27.12.2021.

Jadno je samo to da nam novi gradonacelnik ne forsira da nam ta zicara proradi do "ludnice " na Sljemenu sramota je to za nas grad, no jos ima 2 tjedna da se podmazu te rolice na kabinama i idemo,demo, na sljeme,na sljeme.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije