Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija istražuje

Spomenik Franje Tuđmana ponovno na meti vandala

Na spomenik Franji Tuđmanu bačena jaja
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/18
14.02.2019.
u 20:47

Iz policije nisu davali više informacija, osim da je 'postupanje u tijeku'

U četvrtak navečer policija je primijetila da je nepoznata osoba na kip Franje Tuđmana u Zagrebu bacila jaja. Iz policije nisu davali više informacija, osim da je 'postupanje u tijeku', javlja 24 sata.

Podsjetimo, Zoran Erceg je osuđen na 15 dana zatvora jer je tijekom ceremonije otkrivanja spomenika vikao da je Tuđman ratni zločinac. 

Filipa Draču (24) je zagrebačka policija uhitila pod sumnjom da je 5. siječnja ove godine na spomenik prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu crnim sprejem nacrtao komunistički simbol srp i čekić

Ključne riječi

Komentara 207

ST
stefj
21:35 14.02.2019.

A kaj sad. Opet uloviti krivca, naplatiti čišćenje i kaznu... Samo šteta što tako ne love i druge vandale okolo po gradu, fasade su sve isšarane...

Avatar Reconquista
Reconquista
21:17 14.02.2019.

Jugo fašizam i mržnja buja usred Hrvatske.

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
21:50 14.02.2019.

Velikosrbi i hrvatski jugosloveni, dva primitivna bratska plemena, mogu samo ovako davati odušak jadnim dušama. Franjo je zauvijek srušio snove o Velikoj Srbiji / Jugoslaviji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije