Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Građani zbunjeni

Na Paromlinu naplata u petak, a građani i sada plaćaju SMS-om

parkiralište, paromlin (1)
Davor Puklavec/Pixsell
28.05.2012.
u 09:33

Iz Gradske uprave objašnjavaju da je parkiralište predano na korištenje Zagrebparkingu poput preostale tri nove lokacije u gradu, ali za razliku od njih, gdje se već obavlja naplata, Paromlin prestaje biti besplatan tek u petak.

Naplata na 550 parkirališnih mjesta na Paromlinu počinje 1. lipnja, no automati za naplatu postavljeni na ovoj donedavno jedinoj uređenoj parkirališnoj besplatnoj gradskoj oazi izazvali su zbunjenost građana koji su ipak plaćali iako to nisu morali.

Iz Gradske uprave objašnjavaju da je parkiralište predano na korištenje Zagrebparkingu poput preostale tri nove lokacije u gradu, ali za razliku od njih, gdje se već obavlja naplata, Paromlin prestaje biti besplatan tek u petak. No automati su postavljeni nekoliko dana prije početka naplate kako bi cijeli sustav bio u funkciji do konca ovog tjedna.

Bilo je to dovoljno da zbuni građane koji su parkiralište na Paromlinu plaćali SMS porukama, kao drugu zonu parkiranja, iako je još četiri dana "smještaj" automobila na toj lokaciji besplatan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije