Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
listići s barkodom

Na optužbe roditelja-odgojitelja oko sporne ankete reagirao je i grad. Evo što poručuju

Zagreb: Roditelji odgojitelji predali Visokom upravnom sudu podnesak o ocjeni zakonitosti donesene Tomaševićeve odluke
Sanjin Strukic/PIXSELL
06.02.2022.
u 18:20

Pitinici su u potpunosti anonimni, nikakvi osobni podaci nisu vezani za barkod, kažu iz Grada

Na prozivke građanske inicijative "U djeci je budućnost" koji su upozorili kako od Gradskog ureda za socijalnu zaštitu dobivaju anketne upitnike s pitanjima o obiteljskom i stambenom statusu, zaposlenju, prihodima i socijalnim naknadama koji, tvrde, nisu anonimni i sadrže kod, priopćenjem su se oglasili i iz službe za informiranje zagrebačkog gradonačlenika Tomislava Tomaševića. 

-Upitnici su u potpunosti anonimni.  Barkod koji se nalazi na njima služi isključivo za kuvertiranje, odnosno daje naredbu da ubaci dva lista u kuvertu na stroju. Uputa koju je Grad Zagreb dao korisnicima je da slobodno izrežu barkod i vrate popunjeni upitnik bez njega ukoliko imaju ikakve sumnje oko anonimnosti. Nikakvi osobni podaci nisu vezani za taj kod - poručili su iz grada u priopćenju. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

NO
nomeinteresa
13:50 08.02.2022.

Oke je da ispune te upitnike, da se zna koje od majka odgajateljica imaju neku struku ili obrazovanje potrebno na tržištu rada da se lijepo zaposle, neka i one malo pomognu proračunu i rade, pa će biti i za njihovu djecu jednog dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije