Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremena regulacija prometa

Na nekoliko dana zatvara se dio Ilice, radovi preusmjeravaju i neke ZET-ove linije, evo detalja

Zagreb: Okretište tramvaja i autobusa na Črnomercu
Luka Stanzl/PIXSELL
21.10.2023.
u 20:00

Sanira se prometni trak kod okretišta Črnomerec, regulacija se odnosi na sve autobusne linije koje na terminal Črnomerec dolaze iz zapadnog dijela grada

Radovi na sanaciji prometnog traka namijenjenog za vozila javnog gradskog prijevoza i taxi vozila, od ponedjeljka od 8 sati za sav promet zatvorit će dio Ilice i to od Zagrebačke ceste do Ulice Gjure Szabe. Predviđeno je kako će radovi trajati do petka do 20 sati, a za to vrijeme promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj signalizaciji. 

Radovi će, također, preusmjeriti i sve ZET-ove autobusne linije koje onuda prometuju pa će tako prema terminalu Črnomerec linije prometovati redovnom trasom do raskrižja Zagrebačke ceste i Ilice, nastaviti Zagrebačkom cestom, Prilazom baruna Filipovića, Selskom cestom i Ilicom do terminala Črnomerec. 

VEZANI ČLANCI: 

Na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na autobusnom stajalištu Selska, na Selskoj cesti u smjeru Črnomerca, odakle postoji mogućnost prijelaza na tramvajske linije u smjeru grada.

– Od terminala Črnomerec autobusi će prema svojim odredištima voziti redovnim trasama. Ova izmjena odnosi se na sve autobusne linije koje na terminal Črnomerec dolaze iz zapadnog dijela grada. Zbog obilazne trase valja očekivati duže vrijeme putovanja i kašnjenja u polascima i dolascima te korisnike ljubazno molimo za razumijevanje – upozoravaju iz ZET-a. 

Komentara 5

Avatar Make my day
Make my day
23:00 21.10.2023.

Zašto ovakve radove ne izvodite u srpnju i kolovozu kad je grad poluprazan? Zato sto treba imati mozga za tako nešto.

SP
Spezzi
01:22 22.10.2023.

Da je ovo Banderas radio bio bi razbojnik br 1 u državi. Ovako svi mediji flaster na usta i uši

Avatar Tombstone
Tombstone
01:09 22.10.2023.

Tipicno. Kao I biden u USA, I gorscica delikatesna pokusava unistiti zapadnu civilizaciju kao takvu. Cak ne I iz nekih nama nerazumljivih ideala, samo iz zlobe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije