Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sveta Klara

Na Klarinju najavili vrtić i uređenje župe

klarinje
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/9
12.08.2015.
u 11:06

Građani su uživali u proštenju pored crkve, prodavala se šećerna vata, lepinje u ulju, nakit...

Automobili jedva da su prolazili kroz gužvu koju su na glavnoj svetoklarskoj ulici, Mrkšinoj, stvorili posjetitelji koji su jučer došli na još jedno Klarinje.

Gurali su se dok su gledali i što nude obrtnici na štandovima. Želeći dozvati stara vremena, organiziralo se prošćenje pored crkve, a nastupali su i razni KUD-ovi, prodavala šećerna vata, lepinje u ulju, ručno rađeni predmeti... Djeca su se mogla zabavljati u lunaparku, skakati po trampolinu, jahati ponija...
- Cijela obitelj došla je iz Dugava proslaviti imendan kćeri Klare (8) - priča Klarin otac Vedran Bobšić, dok je njegova kćer jahala, a dvogodišnji sin Fabio uživao u atmosferi. Posjetitelji su mogli pogledati i vatrogasnu opremu i vozila u DVD - u Sveta Klara, pored kojeg je bila postavljena i izložba rukotvorina i tradicijskog nakita.

Predsjednik MO Sveta Klara Boris Kihak kazao je kako je gradonačelnik odobrio 700.000 kn za početak gradnje vrtića, dok je predsjednik GČ Novi Zagreb - zapad Željko Fiolić najavio uređenje župe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije