Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali plac i Buried Clothes u bivšoj tvornici Katran

Na drugom katu fina hrana, a na trećem vintage odjeća i nakit

19.11.2014., Zagreb - Mali plac After Work u tvornici Katran, pored poslovne zone na Zavrtnici, gdje mali proizvodjaci izlazu svoje proizvode, a koji je koncipiran kao trznica koju ljudi mogu posjetiti nakon kraja radnog vremena, kada su sve trznice vec o
Tomislav Miletić/Pixsell
26.11.2014.
u 09:42

Ulaz je besplatan, odnosno plaća se godišnja karta koja stoji pet kuna i kojom se podržava rad sajma

Mirisi svježih limuna, grejpa, nara, domaće vegete, meda od kadulje, sušenih vrganja i danas će se od 15 do 20 sati širiti Radničkom cestom.

Šoping i druženje

U bivšoj tvornici Katran drugi će kat opet "zaposjesti" ekipa iz Malog placa, koji će nuditi organske proizvode iz domaćeg uzgoja, dok će se na trećem katu, u takozvanoj Lovačkoj sobi, smjestiti Buried Clothes, gdje će na svoje doći ljubitelji vintage odjeće. Zanimljivi sajmovi, koji su svoje poklonike već stekli, kažu organizatori, u Katranu se ponovno organiziraju upravo zbog sve većeg broja zainteresiranih ljudi.

– Prošle srijede održali smo prvi Mali plac After Work. Inače se proizvodi naših izlagača mogu kupiti subotom na Tavanu u Sinkovićevoj, ali odlučili smo se i na ovakvu poslovnu varijantu. Budući da je odaziv bio iznad naših očekivanja, odlučili smo da će nas se srijedom u Katranu moći pronaći sve do Božića – objasnila je Jelena Mikin, koja s Jelenom Ivom Nikolić organizira prodaju domaće hrane, ali i posebnog nakita od ljuske nojevih jaja. Upravo to nudit će se i danas na drugom katu Katrana u Radničkoj, a dugoročno, istaknula je Jelena Iva Nikolić, posjetitelji bi mogli, osim u šopingu, uživati i u druženju uz pivo, pjenušava vina, a i poneku meksičku kobasicu. Poslastice za kućne ljubimce, ali i prirodna kozmetika, od koje posjetiteljice Malog placa posebno vole prirodnu boju za kosu, također će se moći danas nabaviti na ovom specifičnom placu.

Do Božića, ali i dalje

A potpuno će se moći urediti ljubiteljice "starinskog štiha", koje će na katu iznad Malog placa moći nabaviti vintage odjeću, kao i nakit, u organizaciji Buried Clothesa.

– Od početka listopada u Katranu nas se moglo naći četvrtkom poslijepodne. Sad smo odlučili spojiti dva događanja i nadamo se da će se to ljudima svidjeti – rekla je Ana Guzmić koja Buried Clothes vodi s Tenom Hasanefendić. Kako je objasnila Guzmić, i vintage odjeća u Katranu moći će se naći sve do Božića, kao i hrana s Malog placa, ali vjerojatno i dalje.

– Ovdje imamo svoj prostor, a i većina djevojaka već zna gdje nas može pronaći – rekla je Guzmić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije