Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigao odgovor

Možemo o navodnoj pripremi koalicije s HDZ-om: Nikad, pa ni onda

Zagreb: Tomislav Tomašević održao je redovnu konferenciju za medije
Zeljko Hladika/PIXSELL
16.10.2022.
u 17:07

Nikad, pa ni onda, poručili su u nedjelju iz političke platforme Možemo, reagirajući na tekst Jutarnjeg lista o navodnim pripremama za koaliciju HDZ-a i Možemo, te ustvrdili kako je to samo još jedan spin smišljen da pažnju javnosti makne s kriminala u Ini.

Jutarnji list se na današnjoj naslovnici pita "Pripremaju li Možemo i HDZ koaliciju?" Nikad, pa ni onda, objavila je politička platforma Možemo na svom Facebook profilu. 

Nakon unutarnjih i vanjskih neprijatelja i lažne vijesti o gradnji stadiona, ovo je samo još jedan spin smišljen da pažnju javnosti makne s kriminala u Ini, smatra Možemo. 

Iz Vlade se na svaki poziv zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića javljaju i pomažu kad god zapne. Nema direktnih napada, a često su izjave blagonaklone. Neki već sumnjaju: “Je li ovo priprema koalicije”, piše u nedjelju Jutarnji list.

"Gradnja stadiona u Zagrebu bit će to još jedan u nizu zajedničkih projekata Vlade i Grada Zagreba, odnosno HDZ-ova premijera Andreja Plenkovića i gradonačelnika iz Možemo Tomislava Tomaševića. Otkad je čelnik zeleno-lijeve opcije s ogromnom podrškom građana 2021. došao na vlast u Zagrebu i već na početku mandata najavio novu eru u odnosima s državom, Tomaševićev i Plenkovićev brak iz interesa i više je nego idiličan", navodi Jutarnji list.

Komentara 5

CR
cropress1
17:56 16.10.2022.

ekstremni ljevicari iz zg se kriju pod nekakovom platformom koja se naziva mozemo je grupa mlađih osoba sa jugokomunistckim mentalnim sklopom a protiv su svega katolickog hrvatskog tradicionalnog patriotskog.....uglavnom sa ulice su dosli na ulici ce i zavrsiti...itd

BB
BB2
16:02 18.10.2022.

Samo ideologija, sve ostalo je nevažno. Usprkos dokazanoj nesposobnosti nosevi im i dalje deru oblake.

SA
sasha68
17:56 18.10.2022.

zar ovi nemozemovci zbilja misle da ih neko hoce? jedino propali grbin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije