Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna sigurnost

Motoristi dobili svoj parkiralište u Teslinoj

adnici postavljaju fleksibilne stupice u Teslinoj ulici tamo gdje su namjenjena parking mjesta za motore
16.05.2015.
u 10:30

Postavljeni stupići uz križanje u centru grada

Tijekom ljeta 2012. godine gradska vlast zgrozila je građana postavljanjem nekoliko desetaka plastičnih stupića duž Masarykove ulice kako bi spriječila vozače da koriste desni trak koji je rezerviran za pješake.

Stupići su ubrzo uklonjeni, a postavljeni niski ležeći uspornjaci.

A jučer su isti stupići postavljeni u produžetku Masarykove, u Teslinoj ulici, ovaj put da ograde parkiralište za motocikle.

–Zbog porasta motociklističkog i biciklističkog prometa, od broja 4, do 5 metara prije pješačkog prijelaza (Teslina, Praška, Trg N. Š. Zrinskog), uspostavljena je parkirališna površina za motocikle i bicikle - objasnili su iz Grada. 

Komentara 1

OL
olafff
17:14 16.05.2015.

Zanima me gdje će stati npr. vozilo hitne pomoći, vatrogasci, dostavna vozila i sl. i vodi li netko brigu o stanarima koji tu stanuju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije