Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
margareta mađerić:

'Moj prvi potez bit će osnivanje fonda za nezaposlene'

margareta mađerić (1)
Željko Lukunić/PIXSELL
19.04.2013.
u 13:57

– Zagreb u posljednje 23 godine nije izgradio ni jedan dom za umirovljenike. Mi ćemo to napraviti. Također, povećat ćemo kapacitet vrtićkih mjesta – kazala je Mađerić.

Kandidatkinja HDZ-a za gradonačelnicu Zagreba Margareta Mađerić danas je u Mimari predstavila predizborni program pod nazivom “5X5 za pet puta bolji Zagreb”. Zapošljavanje, osnivanje gradskog ureda za umirovljenike, skrb za osobe s invaliditetom samo su neke od odrednica koje je pred sebe stavila Mađerić osvoji li povjerenje građana.

– Moj prvi potez bit će osnivanje fonda za nezaposlene. Prioritetni cilj je zaposlenost. Promijenit ćemo lice Grada, koji je grad poduzetnika, učinit ćemo sve da pokrenemo investicije – kazala je Mađerić.

U fokusu programa je i restrukturiranje Holdinga, smanjenje cijena komunalnih usluga, ali i gradnja vrtića te domova za umirovljenike.

– Zagreb u posljednje 23 godine nije izgradio ni jedan dom za umirovljenike. Mi ćemo to napraviti. Također ćemo povećati kapacitet vrtićkih mjesta – kazala je Mađerić.

Gradnja multimedijalnog centra, sanacija Jakuševca, ali i pomoć ženama žrtvama nasilja još su neke od odrednica programa HDZ-ove kandidatkinje.

>>Zagrebački holding nakon izbora: Smjene i manje radnih mjesta

>>M. Mađerić: SDP je od grada Zagreba stvorio grad slučaj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije