Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hladnoća ne smeta

Modna špica: Kristina se navečer pretvara u šminkericu

ulična moda (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
29.01.2013.
u 17:00

Za svako doba dana određeni stil - to je Kristinin moto. Odjeću nabavlja svaki mjesec

Kristina Čirjak (22), studentica – Kristina preko dana njeguje casual stil, dok se navečer pretvara u šminkericu. Kupuje svakog mjeseca.

Sara Kaštela (15), učenica – Sari je stil jako važan te stoga često kupuje. Njezina odjeća je različita budući da ne njeguje jedan zaseban stil.

Marina Marjanović (15), učenica – Učenica kupuje svaki drugi vikend te se smatra šopingholičarkom. Nosi sve što joj se sviđa.

Sandra Križanović (22), studentica – Sandra obožava kupovati u high street dućanima, a najčešće posjećuje Zaru, Mango i Bershku. Kupuje svaki mjesec.

Tea Werner (22) studentica – Tea kombinira skuplje komade odjeće s bezimenim komadima. Najčešće kupuje u Zari te na putovanjima.

>>Modna špica: Mladić ne prati trendove, kupuje što mu se sviđa

 

Komentara 2

HE
hellbani
17:14 29.01.2013.

koga briga ? :O

JP
JPOGACIC
14:28 30.01.2013.

Ma nije baš "koga briga"! Kad tako kupujete kao student, jasno da vam je teško raditi za 5.000 kn, pa se niti ne trudite previše tražiti posao. Bolje je studirati 10, 15 godina, a nakon toga iz dosade malo montirati i postavljati eksplozivne naprave!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije