Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ PROVALE

Mladić (20) krao u centru Zagreba pa probao pobjeći, građanin hrabrom reakcijom zaustavio razbojnika

21.01.2024.
u 11:01

Osumnjičeni je uhićen, a kriminalističko istraživanje je u tijeku, javlja zagrebačka policija.

Zagrebačka policija javlja da se u subotu u centru grada dogodila razbojnička krađa, no ubrzo je počinitelj ulovljen.

- Jučer, 20. siječnja, oko 19:15 u Draškovićevoj ulici u centru, u trgovini, tada nepoznati muškarac s prodajnih je polica otuđio četiri parfema, što je primijetila 25-godišnja zaposlenica trgovine. U pokušaju bijega, na izlazu iz trgovine, tijelom je prepriječila put osumnjičenom pokušavajući ga spriječiti da pobjegne, no on ju je odgurnuo, zbog čega je pala na tlo - piše policija.

Događaj je uočio građanin koji je osumnjičenog, nakon što je izašao iz trgovine, tjelesnom snagom ugurao natrag u trgovinu i spriječio njegov bijeg. Do dolaska policijskih službenika zaposlenice su zadržale osumnjičenog, a provjerom identiteta, po dolasku policije na mjesto događaja, utvrđeno je da se radi o 20-godišnjaku.

Osumnjičeni je uhićen, a kriminalističko istraživanje je u tijeku, zaključuje zagrebačka policija.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Riječki policajci zapeli u snijegu

Komentara 2

EV
Evojesam
23:32 21.01.2024.

I za koji dan ce opet biti na cesti. Svi ih vec znamo, drazesni primjerci "manjina" koji kradu parfeme po Mulleru i ostalim trgovinama, i svakodnevno dzepare po tramvajima. Svi znaju vec lica i imena, ali nikako da zatvore na duze vrijeme i rijese grad olosa.

DO
doktorica
13:43 21.01.2024.

a gdje je policija,nigdje ih po ulicama nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije