Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski dan hrane

Ministrica Anka Mrak Taritaš dijelila med i mandarine

Članice HNS-a dijelile med i mandarine povodom Svjetskog dana hrane
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
16.10.2014.
u 14:40

Članice HNS-a promovirale zdravu prehranu

Med i mandarine povodom proslave Svjetskog dana hrane dijelile su članice zagrebačkog HNS-a jutros na Trgu bana Jelačića.

- Upozoravamo građane na potrebu za zdravom hranom i zdravim doručkom, što se na žalost iz mog primjera ne vidi, a ovo je dobra prilika i mjesto da pokažemo da sa svojim akcijama nastavljamo dalje - kazala je ministrica graditeljstva i predsjednica Gradske organizacije HNS-a Grada Zagreba Anka Mrak Taritaš.

>>Od sutra će MUP provjeravati prebivalište građana na poplavljenim područjima

Komentara 5

ST
stric15
15:57 16.10.2014.

...ova prepretila se ulizuje glasačima sa poklonima koje je nabavila našim novcem...umjesto da radi posao za kpji je plaćamo

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
21:36 16.10.2014.

Je li horror završio? Nije?! Vraćam se u spilju.

SU
SUBARU
10:37 17.10.2014.

U uži izbor bi trebala ući i ona ljepotica iz kra-de-zeja Sumrak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije