Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka gradonačelnika

Milan Bandić roditeljima: Radite djecu, a mi ćemo škole

milan
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/6
25.04.2014.
u 21:20

U ovoj će se godini za škole i vrtiće izdvojiti ukupno 400 milijuna kuna. Sve nove škole i vrtići bit će gotovi do rujna 2014...

Do kraja ove godine iz gradske će se blagajne za gradnju novih škola i vrtića, kao i obnovu postojećih obrazovnih ustanova na području grada izdvojiti 400 milijuna kuna.

– Na tri lokacije u gradu, na Kajzerici, Jelkovcu i u naselju Iver, uložit će se oko 300 milijuna kuna, poručio je gradonačelnik Milan Bandić za jučerašnjeg obilaska gradilišta na Kajzerici i u Sesvetskom Kraljevcu.

Na Kajzerici se tako grade srednja, u koju će se preseliti IV. gimnazija i osnovna škola, ali i vrtić u kojem će biti mjesta za 18 odgojnih skupina. Svi objekti bit će gotovi do početka nove upisne godine, a roditelje se obavještava da će se djeca koja će pohađati novi vrtić upisivat u objektu dječjeg vrtića Trnsko. Osnovna škola u Sesvetskom Kraljevcu imat će 17 učionica te veliku dvoranu i zatvoreni bazen. – Radite djecu, a mi ćemo škole, zaključio je gradonačelnik Bandić.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

>>Bandić će radije osnovati stranku nego stvarati blok

Ključne riječi

Komentara 7

WA
wargods
21:52 25.04.2014.

zagrebgradnja i bandić, problemi s vodom na vrbanima, hmmm

FA
fakin2012
11:51 26.04.2014.

Koliko djece je napravio Bandić? :-)

TK
Ten-kre
22:22 25.04.2014.

Nije problem praviti djecu. Tko će ih odhraniti i školovati? Sa nezaposlenim roditeljima, sa malim plaćama, sa plaćama koje se bez razloga smanjuju ili se smanjuju da bi šefovi imali više? Za sve ima novca osim za otvaranje radnih mjesta i plaće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije