Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaoštrilo se

Milan Bandić podigao protiv Jurice Meića tužbu zbog klevete

Milan Bandić
Davor Puklavec/PIXSELL
26.04.2011.
u 13:24

Ujedno od DORH-a traže podnošenje kaznene prijave protiv Jurice Meića zbog povrede Zakona o zaštiti birača.

Privatnu tužbu zbog klevete pokrenuo je gradonačelnik Milan Bandić protiv gradskog zastupnika Jurice Meića (SDP). Takav razvoj događaja gradonačelnik je najavio nakon zadnje sjednice Gradske skupštine na čijem je aktualnom satu Jurica Meić uputio Bandiću niz pitanja, između ostalog i kako je mogla biti izdana lokacijska dozvola za projekt Cvjetni iako nije sagrađena šetnica koja bi spojila Gundulićevu s Cvjetnim trgom.

A budući da nije bio zadovoljan odgovorom, Jurica Meić pitao je tada gradonačelnika: – Koliko ste se nakrali?! Kako vas nije strah Svevišnjega, a govorite da ste vjernik.

Krešimir Krsnik, odvjetnik Milana Bandića, rekao je da su uputili i pismo SDP-u od kojeg traže očitovanje jer nisu primijetili da se SDP ogradio od izjava svog člana.

– Ako to ne učine, smatrat ćemo da su izjave Jurice Meića stav SDP-a, pa će se tužba proširiti i na njih – poručio je Krsnik.

Ujedno od DORH-a traže podizanje kaznene prijave protiv Jurice Meića zbog povrede Zakona o zaštiti birača, jer je, kako kaže Krsnik, Meić svojim izjavama lažno utjecao na birače.

Ključne riječi

Komentara 35

VI
Vito
07:03 29.04.2011.

Milan Bandić podigao protiv Jurice Meića tužbu zbog klevete Uostalom, mislima da milan bandić mora završiti u zatovru što prije.

VI
Vito
07:06 29.04.2011.

taksimetrija: mislim da bi ja mogao tužit Bandića, kad je na prvom svom mandatu rekao da će iz gradskog novca (700.000 kn) pomagati gradnje privatnih škola Nije finacirao privatnu školu, već ulaz u privatnu garažu u Varšavskoj ulici u pješačkojj zoni grada Zagreba.

IM
imra
21:12 26.04.2011.

bilo b i veoma interesantno čuti na suđenju oklen mu stanovi i lova. nadam se da će to objaviti nakon njegovog iskaza sudiji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije