Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik Zagreba

Bandić o inicijativama da se neka javna površina nazove po Dediću: Napravit ćemo što bude htjela obitelj

Milan Bandić
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
22.08.2015.
u 12:58

Također na novinarsko pitanje želi li natječajem za direktore podružnica Zagrebačkog holdinga riješiti se nepodobnih, kazao je da će otići oni koji ne rade dobro te da pripadnost njegovoj političkoj opciji ne igra ulogu.

Na pitanje hoće li prihvatiti inicijative mnogih građana da se neka javna površina u Zagrebu nazove po pokojnom kantautoru Arsenu Dediću, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić kazao je da je svaka inicijativa legitimna, no da se on prvo želi susresti s obitelji Dedić, prije svega s Gabi Novak, suprugom Arsena Dedića.

- Dogovorili smo se naći idući tjedan, obitelj je sada u boli. Što bude htjela obitelj, to ćemo napraviti - poručio je Bandić poručujući da Arsen Dedić svakako zaslužuje posebno mjesto. Također na novinarsko pitanje želi li natječajem za direktore podružnica Zagrebačkog holdinga riješiti se nepodobnih, kazao je da će otići oni koji ne rade dobro te da pripadnost njegovoj političkoj opciji ne igra ulogu.

- I sada ima ljudi koji nisu u opciji Milana Bandića i rade dobro. Natječaj je raspisan i za to nam ne treba agencija, osobito ne fingirana agencija - kazao je Bandić aludirajući na natječaj za Upravu Holdinga kojega je preko vanjske agencije provela njegova bivša zamjenica Sandra Švaljek

>> 'Tamo, tamo da putujem, tamo, tamo da tugujem...' Šibenik se oprostio od svog velikog sina 

>> Preminuo legendarni kantautor Arsen Dedić 

>> Evo što je Arsen poručio u intervjuu prije mjesec dana

Komentara 22

DU
Deleted user
04:04 23.08.2015.

A kaj onda ne bi prije toga imali i ulice ili trgove Vice Vukova, Ive Robiča, Tereze Kesovije, Hrvata pjevača!

Avatar utunelu
utunelu
17:28 22.08.2015.

ej wc papir imam neke informacije da se blizi dan d,da si gotov,da se raspadas,da te ceka sudbina sanadera,cuo da molis zokija da zelis nazadbu sdp,samo da ne ides u cuzu,a ovaj te nece,..sam si kriv,od prvog dana si igrao najgore igre,potkupljivao nasim novcem razlifite spodobe koje su stitile,uzimao si novac po preporuci po vezi ,pruzao si im za to razlicite usluge jasno nikad svoje nista nisi dao..jos cu ti jednu kaznenu prijavu napisati,da upoznam dorh kako si poklonio gradsko zemljiste 3000 m2,a lik je koji je bio posrednik osumljicen je za terorizam!

TE
tetonja
14:29 22.08.2015.

Zašto se niko toliko nije brinuo o pokojnom predsjedniku FRANJI TUĐMANU. Možda zato što mu nije bio kum okoreli četnik matija bečković(kum arsena dedića)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije