Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi sukob

“Milan Bandić je u kampanji, vrijeđa, manipulira i podmeće”

bandić
Marko Lukunić/PIXSELL
02.11.2011.
u 14:57

Dok je gradonačelnik poručio da upravi Holdinga treba izmjeriti temperaturu, s druge strane stigao je odgovor

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je oštro napao upravu Holdinga i rekao da će račun za besplatan prijevoz građana na blagdan Svih svetih platiti “skoro ništa”, a ne kao što su najavljivali iz zagrebačke megatvrtke – dva milijuna kuna.

– Ljudske bedastoće nemaju granica. Trebalo bi upravi Holdinga i šefovima podružnice ZET-a izmjeriti temperaturu – pod hitno. Zašto? Ako netko plaća godišnju ili mjesečnu kartu, nikada se neće i nikada nije naplaćivao prijevoz posebno – to je ravno ludilu. ZET ne provodi politiku, nego izvršava politiku Grada. Odluke ne donose ni Baričević niti Čović – nego Grad – koji plaća – obrušio se Bandić na upravu, pa tako i predsjednika Holdinga Ivu Čovića.

Ljubav Grada i Holdinga definitivno je pukla.

– Prije svega riječ je o jeftinoj populističkoj predizbornoj retorici Milana Bandića koja ne zavrjeđuje ozbiljan komentar. No ipak, licemjerno je da gradonačelnik, koji uporno izbjegava poštovanje ugovora Grada i ZET-a, pri čemu je zbog njegova takvog ponašanja ZET kumulirao gotovo 900 milijuna kuna gubitka., po tko zna koji put prikazuje sebe kao zaštitnika naših sugrađana. Bilo bi poželjno voditi kampanju bez manipulacija, uvreda i podmetanja, ali to pojedincima nikako ne uspijeva – jednako oštro Bandiću je uzvratio glasnogovornik Holdinga Dušan Viro.

Ključne riječi

Komentara 35

OB
-obrisani-
15:25 02.11.2011.

re: koinsky - karamajku sada hapsi, a uskoro će on biti uhapšen

DT
dtr
15:17 02.11.2011.

Bandić mi se inače ne sviđa, ali u ovom slučaju je u pravu!

KO
koinsky
15:47 02.11.2011.

tony montana-osobno ne bih imao nista protiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije