Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupujmo hrvatsko

Mesne delicije najtraženije, kupci vjeruju hrvatskim proizvođačima

sajam
PIXSELL
18.09.2011.
u 20:17

Ovogodišnja akcija HGK okrunjena na Trgu bana Jelačića prigodnom lutrijom i izvedbom tradicionalnih plesova

Akcija ovogodišnje promocije hrvatskih proizvoda “Kupujmo hrvatsko” i „Vrijedne ruke“ u organizaciji Hrvatske gospodarske komore završila je na Trgu bana Jelačića, a razveselila je mnoge subotnje šetače koji su rado kupili tradicionalne domaće proizvode. Najveća je gužva, očekivano, vladala oko štandova s hranom, osobito onima gdje su mesni proizvodi, a dobro su prošli i prodavači kozmetike, čajeva, sokova i kvalitetnih vina.

U promotivnoj prodaji sudjelovalo je gotovo četiristo tvrtki i obrtnika koji su vlasnici znakova “Hrvatska kvaliteta” i “Izvorno hrvatsko”.

– Ovakve akcije dobre su za promociju naših proizvoda, a primjećujem da građani sve više povjerenja imaju u domaće proizvode. Sajmovi poput ovoga što ga je organizirala HGK dobar su način da se mi proizvođači približimo kupcima, a da i oni nas bolje upoznaju – kazao je Ante Buljan kojega smo zatekli na štandu Ulole koja se, napominje, prva u Hrvatskoj prije devet godina ohrabrila proizvoditi prirodnu kozmetiku koja se bazira na mediteranskom bilju. Program akcije vodio je poznati glumac Darko Janeš, a organizirana je i lutrija u kojoj su kupci nagrađivani proizvodima izlagača. Akciju su začinili i plesači tradicionalnalnih hrvatskih plesova. Promotivni sajam na glavnom gradskom trgu organizirala je Hrvatska gospodarska komora, a obuhvatio je 235 proizvoda koji imaju znak “Hrvatska kvaliteta” i 116 onih s etiketom “Izvorno hrvatsko“.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
drug
01:37 19.09.2011.

Bas sam google kupujmo Hrvatsko....Bezvezan info o HGK-ri... Reklamirajte same proizvode i proizvodjace za pocetak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije