Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predao potpise

Maras: Bandić od Zagreba želi napraviti Napulj

Gordan Maras (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
05.10.2013.
u 11:06

Maras je rekao da je on zasigurno najbolji kandidat i da sigurno može ujediniti zagrebački SDP i pobijediti na sljedećim lokalnim izborima. Zatim je podijelio par lekcija svojim kolegama protukandidatima.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras predao je potpise čime je i formalno postao kandidat za predsjednika zagrebačkog SDP-a. Rekao da je on najbolji kandidat a zatim je podijelio par lekcija svojim kolegama protukandidatima.

– Dosta je više prepucavanja između kolege Bernardića i kolege Mrsića. Bernardić je svojim nastupima podijelio stranku, rekao je ne i Vladi i cijelom SDP-u i to je nedopustivo. S druge strane, više ne znam tko mi je protukandidat - Mirando Mrsić ili Slavko Linić, jer Linić daje više izjava o zagrebačkom SDP-u nego Mrsić. No siguran sam da članovi stranke ne žele da zagrebački SDP vodi Linić iz Rijeke – rekao je Maras, a zatim je još jednom prozvao protukandidate jer, kako tvrdi, još uvijek nije dobio njihov odgovor da li podržavaju njegovu incijativu da 20. listopada članovi stranke glasaju za šefa zagrebačkog SDP-a ali da se istovremeno u formi savjetodavnog referenduma izjasne podržavaju li ili ne privatizaciju Čistoće.

– Ja se protivim privatizaciji Čistoće. Milan Bandić od Zagreba želi napraviti Napulj – rekao je Maras.

“O referendumu možemo razgovarati na sučeljavanju. To je mjesto gdje, pred članovima, možemo razgovarati o svim otvorenim pitanjima. Društvene mreže i mediji nisu mjesto na kojima se razgovara ni o dobrim ni o lošim inicijativama. Molim Gordana Marasa da se odazove na naš prijedlog za sučeljavanja koji smo ponudili, ali ni jedan protukandidat još nije odgovorio”, rekao nam je Mirando Mrsić.

Davor Bernardić je, pak, Marasu poručio da je njegova referendumska inicijativa suštinski promašena.

– I ja kao predsjednik zagrebačkog SDP-a, i Maras i Mrsić kao potpredsjednici, svi se protivimo privatizaciji Čistoće pa ne vidim potrebe za unutarstranačkim referendumom – rekao nam je Bernardić i dodao da prihvaća Mrsićevu ideju o sučeljavanju a termine će, kaže, njih trojica dogovoriti danas na kavi.  

>> Linić odgovorio Marasu: Zakoni su jasni, porez se mora platiti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije