Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSLS

Kosora će mijenjati Vladimir Andrić, već se pridružio klubu

Vladimir Andrić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
07.01.2019.
u 08:36

Andrić je od 2013. do 2017. bio predsjednik Vijeća gč Stenjevec, a nalazi se u njemu i sada, kao vijećnik

HSLS-ovci su glasovali tajno i odlučili – Darinka Kosora u Gradskoj skupštini zamijenit će Vladimir Andrić. On se već pridružio klubu zastupnika u kojem se nalaze njegov stranački kolega Darko Klasić te nestranački Vladimir Ferdelji, a prisegnut će na sljedećoj sjednici gradskog parlamenta. Podsjetimo, upravo se klub HSLS-a i Nezavisne liste Zagreb (NLZ), nekadašnje Nezavisne liste Sandre Švaljek, potpuno raspao na prošlomjesečnom glasovanju za proračun 2019., i to nakon što je gradonačelnika Milana Bandića odlučio podržati Miroslav Polovanec koji je tada pripadao HSLS-u te Jozo Milićević iz NLZ.

Sve se to, kako je sam za Večernji list objasnio, “zgadilo” predsjedniku liberala Darinku Kosoru, pa je svoj mandat stavio na mirovanje. Vladimir Andrić, koji će ga sad mijenjati, inače je predsjednik zagrebačke gradske organizacije HSLS-a, a od 2013. do 2017. godine bio je i predsjednik Vijeća gradske četvrti Stenjevec u kojem se nalazi i trenutačno, ali kao vijećnik. Politikom mu se bavi i supruga Marija, koja je također članica HSLS-a, a aktivna je u stranci na području svojeg stenjevačkog ogranka.

Komentara 2

DU
Deleted user
09:18 07.01.2019.

..stipić,kosor,mikulić..tri brata uboga iliti tri skojavca..doušnik,skojevac-branitelj,jugoslaven..

MA
maloprekosutra
09:03 07.01.2019.

Kosoru se nešto uspjelo zgaditi? Ma dajte !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije