Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit

Kupio knjigu na buvljaku na Britancu, a u njoj pronašao ovo

Foto: Reddit
20.11.2017.
u 14:32

Knjiga s buvljaka u sebi je krila iznenađenje

Kada kupujete na buvljaku, možete naići na razna iznenađenja. Dogodilo se to i jednom korisniku Reddita koji je kupio knjigu na buvljaku na zagrebačkom Britancu. 

U kupljenoj knjizi pronašao je staru molbu za posao dotičnog Dragutina Štrajbera koji traži premještaj na novo radno mjesto u knjižari, a "Komisiji za zasnivanje i otkazivanje radnih odnosa" naveo je i svoje razloge. 

"Voljan sam primiti novu dužnost za raspisano radno mjesto pomoćnika šefa skladišta papira ili tiskanice. Prednost veća plaća. Razlog napuštanja sadašnjeg radnog mjesta: Velika promaja i jako svjetlo koje mi ne odgovara", navodi se u molbi koja je odmah postala internetski hit. 

Mnogi korisnici Reddita u šali su komentirali kako se doista treba čuvati propuha, a svidjela im se i iskrenost u molbi vezana uz veću plaću. 

Foto: Reddit

Pogledajte i video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Komentara 40

DO
doktorica
15:09 20.11.2017.

blaženo doba kad se moglo izvlačiti na propuh,danas bi sortirao trulo voće u Konzumu .

JM
ja-ma
15:16 20.11.2017.

Baš "lijepo"!Pokojni otac mi je radio u toj firmi i nije bio u Partiji pa nije mogao dobiti ni pomoćnog radnika već je šlepao iako vozač sam brdo kutijetina sa knjigama i uredskim priborom po zgradama bez liftova,a kada se pobunio da ne može više dobio je....poziv za disciplinsku komisiju.

NE
Neutralac
15:45 20.11.2017.

Kao prvo: u molbi pise Strajber a ne Strajber.... kao drugo taj je bio u Partiji pa zato moze ovako zapovijedati, kao trece, sto se nas to tice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije