Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAD ZAGREB

Kći Mladena Mađera zaposlila se u gradskoj upravi. Slučajnost?

Mladen Mađer
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Autori: Hina, Filip Šerić
04.01.2019.
u 15:52

Mnogi su pomislili kako je ovaj pothvat prouzrokovan Mađerevim nedavnim prelaskom u Bandićev klub

Nakon što je nedavno napustio HSS i prešao u klub Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti, saborski zastupnik Mladen Mađer ponovno ispunjava novinske stupce, no ovaj put iz sasvim drugačijih razloga, prenosi N1

Naime, Mađerava kći, zaposlila se u zagrebačkoj gradskoj upravi još u listopadu što je danas (petak) uprava i potvrdila, ostavivši tako mnoge s upitnikom iznad glave. Nepotizam je uvijek sveprisutna tema, a zbog ovog pothvata gradske uprave, mnogi su se zapitali je li ovo puka slučajnost ili ipak ne. Mađereva kći, Tajana Šimunić, primljena je u službu temeljem natječaja koji je raspisala pročelnica Stručne službe gradonačelnika, na radno mjesto višeg stručnog suradnika za Centralni registar ljudskih resursa Grada. S druge strane Uskok ne otkriva nikakve detalje o izvidima navodne političke korupcije, iako su potvrdili da se izvidi provode. Glasnogovornik Uskoka Vuk Đuričić potvrdio je da je taj specijalizirani odjel Državnog odvjetništva izvide pokrenuo nakon što je predsjednik HSS-a Krešo Beljak ukazao na moguće nezakonitosti.

Naravno, mnogi su pomislili kako je ovaj pothvat prouzrokovan Mađerevim nedavnim prelaskom u Bandićev klub, a predsjednik HSS-a Krešo Beljak to je opovrgnuo. - Zapošljavanje nije dovoljno dobar razlog za ono što je Madjer napravio. To je premalo za ovo što je učinio, gotova mu je politička karijera, ne znam kako će doći doma pred obitelj - kazao je Beljak. 

>>Pogledajte galeriju - Gradska uprava

Mladen Mađer
1/3
Ključne riječi

Komentara 63

BA
baegnian1
16:20 04.01.2019.

Slučajnost!!!

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
16:39 04.01.2019.

Pa mogao ju je Beljak zaposliti da mu na Hreliću prodaje ukradenu robu.

VK
VKSS
16:47 04.01.2019.

Odavno su pametni shvatili da vamo nema zivota i mnogi od tih pametnih si se iselili,a mnogi ce se iseliti.Ostati ce vecina onih koji ce braniti ovakve poput bandica,beljaka,plenkovica,bernardica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije