Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aroundzagreb

Kampanja Blizu grada blizu Srca proširena i na Krapinsko-zagorsku županiju

Hrvatsko zagorje
Marko Prpić/Pixsell
20.08.2021.
u 19:47

Kampanjom Aroundzagreb Turistička zajednica grada Zagreba promovira gastronomiju, tradiciju i običaje sjeverne Hrvatske

Nakon što je Turistička zajednica Zagreba početkom pandemije pokrenula zajedničku kampanju s TZ-om Zagrebačke županije “Blizu grada, blizu srca”, kojom promoviraju destinacije metropole i njezina prstena, sad su proširili suradnju i na TZ Krapinsko-zagorske županije.

Naglasak su stavili na eno-gastronomsku ponudu i povijesnu baštinu, a na internetskoj stranici Aroundzagreb imaju i posebnu rubriku “Jeste li znali” u kojoj otkrivaju razne zanimljivosti oba kraja.

Osim toga, kroz kratke videorecepte predstavljaju tradicionalnu kuhinju.

– Nudimo i itinerere te ideje za izlete koji prirodno povezuju Zagreb i Zagorje – objasnila je direktorica gradskog TZ-a Martina Bienenfeld. •

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije