Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA SLIČNA SLUČAJA

Kakva obijest: Mladim Zagrepčanima ukrali automobile i zapalili ih

Policijska traka
Ivo Cagalj/PIXSELL
26.02.2024.
u 10:53

Šteta na automobilima iznosi nekoliko tisuća eura

Policijska uprava zagrebačka javlja kako je jučer između 1 i 6 sati u Dubravi, u Zdenačkom zavoju na parkiralištu nepoznati počinitelj otuđio osobni automobil marke "Chrysler". Riječ je o vozilu zagrebačkih registarskih oznaka, u vlasništvu 29-godišnjaka.

Oko 6.30 sati automobil je pronađen zapaljen na livadi u Zagrebu, u Ulici Miroševečka. Na mjestu događaja obavljen je očevid te je utvrđeno da je nepoznati počinitelj lijevu stranu automobila polio neutvrđenom lako zapaljivom tekućinom, te istu zapalio otvorenim plamenom, uslijed čega je automobil izgorio u potpunosti. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Visina materijalne štete iznosi 1500 eura.

A automobil je jučer gorio i u Susedgradu i to oko 3 sata u Ulici Petraščak. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je nepoznati počinitelj prišao parkiranom osobnom automobilu marke "Audi" u vlasništvu 32-godišnjaka te je nepoznatom lako zapaljivom tekućinom polio stražnju desnu stranu automobila. 

VEZANI ČLANCI: 

Istu je zapalio otvorenim plamenom zbog čega je automobil u potpunosti izgorio. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Visina materijalne štete iznosi više tisuća eura.

VIDEO: Sudar tramvaja u Zagrebu, jedan izletio iz tračnica: 'Koja katastrofa, jedva se mičemo u koloni'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
14:22 26.02.2024.

Kakajtaziji aktivni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije