Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noć kazališta

Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto, doznajte u Knapu

16.11.2021.
u 21:00

Ova duhovita crnohumorna komedija već je dokazani recept za ugodnu  večer ispunjenu smijehom. Predstava je samo jedna u nizu hitova redatelja Borisa Kovačevića, a svojim glumačkim talentom osvojiti će vas „supružnici“ Iskra Jirsak i Petar Atanasoski

Nakon prošlogodišnje nemogućnosti održavanja ovog iznimnog projekta, manifestacija Noć kazališta će se u Knapu održati u subotu, 20.studenog.

Kazalište Knap tu će posebnu večer obilježiti premijerom plesne predstave Soma diva (ulaznice nisu u prodaji) te komedijom „Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto“

Premijera plesne predstave autorice Lane Hosni odvijati će se u koncertnoj dvorani s početkom u 19h dok je  knapov hit, nastao prema istoimenom djelu A.Amurria, na repertoaru u 20h u kazališnoj dvorani.

Ova duhovita crnohumorna komedija već je dokazani recept za ugodnu  večer ispunjenu smijehom. Predstava je samo jedna u nizu hitova redatelja Borisa Kovačevića, a svojim glumačkim talentom osvojiti će vas „supružnici“ Iskra Jirsak i Petar Atanasoski.

Cijena ulaznice je  35 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Centru Knap od 15.11. te na sam dan izvedbe na blagajni kazališta od 18:00h. Radi velikog interesa i ograničenog broja posjetitelja, rezervacije nisu moguće. Također, sve aktivnosti odvijaju se uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera i propisa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije