Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22. izdanje

Još malo do velike Turopoljske utrke, prijavite se!

Turopoljska trka
Kronike VG
17.03.2014.
u 12:50

Maraton klub Velika Gorica i ove godine organizirao je tradicionalnu utrku Turopoljska trka. Počele su prijave, a vremena za njih građani imaju sve do nedjelje 23. ožujka

Ispred zapadne tribine ŠRC Radnik u nedjelju, 23. ožujka, u 10.30 sati startat će 22. Turopoljska trka. Organizator je Maraton klub Velika Gorica, a nagrada za prvo mjesto iznosti 1500 kuna, navode Kronike Velike Gorice.

- Najbolji trkači dobivaju zaslužene pehare i medalje te novčane nagrade, a svaki sudionik polumaratona i utrke građana dobiva poklon paket u kojem se nalazi majica s otiskom motiva trke. Prvih 80 trkača u svakoj kategoriji učeničke utrke dobiva poklon majicu, napominje organizator.

Dan prije utrke, 22. ožujka u 19:30h šatoru kod ŠRC-a Radnik održat će se pasta party na koji su pozvani svi sudionici Turopoljske utrke 2014.

Prijave su počele, a kotizacija za prijave do 22. ožujka iznosi 150 kuna, dok će na dan utrke ona biti 180 kuna. Nešto jeftinija ipak je utrka građana za koju trkači trebaju izdvojiti 50 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije