Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez kampanje

Jedno lice kandidata neće vas opsjedati s plakata u Zagrebu

Bandić i divlje odlagalište (1)
Jurica Galoic/PIXSELL
19.04.2013.
u 11:28

Bandić je otvorio račun u koji donatori mogu uplaćivati, a novac će proslijediti zakladi za prevenciju moždanog udara

Milan Bandić kazao je kako će Zagrepčana za nekoliko dana početi opsjedati sa plakata kandidati za gradonačelnika i Skupštinu, no da njegovo lice neće biti među njima.

- Prije četiri dana otvorio sam račun za donacije, ali ću svim svojim donatorima i onima koji mi žele pomoći poručiti da će se novac umjesto u kampanju uložiti u zakladu za prevenciju moždanog udara koji sam i sam imao - kazao je Bandić. Istaknuo je kako će kao i u četri prijašnje kampanje sam financirati i školovanje jednog psa vodiča za sljepe.

- Kampanja će biti minimalna jer Zagrepčani dobro znaju tko sam i kako radim - kazao je Bandić. Napomenuo je kako ovo recesijsko vrijeme nije posebno dobro vrijeme za velike i skupe kampanje.

>>Ostojić: Našim se novcem kupuju glasovi, opet!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije