Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gostovao u Novom danu

Ivan Vilibor Sinčić: Živi zid ima svog kandidata za gradonačelnika Zagreba

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
07.05.2016.
u 11:52

"Bandić je svakako favorit i sudeći prema onome što se događalo on bi mogao opet pobijediti što mi naravno nije drago."

Najnovije mjesečno istraživanje CRO Demoskopa pokazalo je gotovo izjednačenu poziciju HDZ-a i SDP-a na vrhu ljestvice, nastavak trenda pada izborne podrške Mostu i popularnosti premijera Oreškovića, ali i daljnji rast potpore Živom zidu. Saborski zastupnik Živog zida, Ivan Vilibor Sinčić bio je gost Novog dana na N1 info.

Bliži se borba za Zagreb, a u utrci će, osim, Milana Bandića i njegove bivše zamjenice, Sandre Švaljek koja je najavila kandidaturu, biti i kandidat Živog zida. 

"Bandić je svakako favorit i sudeći prema onome što se događalo on bi mogao opet pobijediti što mi naravno nije drago. Za njega nije Gradsko poglavarstvo, nego neke druge institucije iz kojih je nedavno izašao. Mi ćemo imati svojeg kandidata. Imamo ime no nećemo još izaći u javnost", zaključio je Sinčić.

Komentirao je i situaciju na državnoj političkoj sceni i poslao jasnu poruku:

"Živi zid ne planira s nikim koalirati, njihovi su ciljevi jasni. "Naš je cilj uzeti vlast ili biti oporba. S njima ne možemo surađivati. Vidite kako je završio Most. Isto su najavljivali promjene pa sada i sami priznaju da se s HDZ-om ne može surađivati."

>>Sinčić napao Mostovca Bulja: Kako ga nije sram, neki imaju obraz kao đon!

>>Zaključen stečaj Sinčićeve protudeložacijske udruge

Komentara 26

JE
jeleich
13:04 07.05.2016.

Na ovim ZG izborima će gotovo sve važnije stranke imati svog kandidata. Nema koalicija, ide se samostalno i to je pohvalno.

BJ
Bjelovar112
14:33 07.05.2016.

Boze sacuvaj

AO
ante.oreskovic75
15:55 07.05.2016.

Svog kandidata ima i mjesna zajednica Kozari putevi.Pošten kao Bandić,sposoban i poznat po vrlinama i idejama kao Živi zid!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije