Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SUBOTU

Ispred Boogalooa stiže Ful Kul buvljak

Ful Kul Buvljak
Foto: PR
1/9
07.09.2021.
u 16:00

Pored klasičnog buvljaka koji se održava na velikom platou Boogaloo Cluba će se na ljetnjoj pozornici biti mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Novi Ful Kul Buvljak održat će se u subotu 11.09.2021. na platou poznatog zagrebačkog Boogaloo Cluba. Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati traje će do 17:00 sati, a ulaz je besplatan i slobodan za sve posjetitelje.

Ful Kul Buvljak
1/10


- Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju će ovoga puta vrtititi DJ Sale Papillon na terasi kluba gdje ćete moći uživati i družiti se uz set kultnih ali manje poznatih pjesama kultnih bendova iz 70’s 80's, 90’s, tj alter rock, post punk, indie, psychedelic rock, new wave, dark,... znači one stvari koje su vam super od vaših omiljenih bendova, ali ih nitko nigdje ne pušta jer nisu hitovi, singlovi,...- objašnjavaju nam organizatori

Ful kul buvljak je koncipiran na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije "ful kul" odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže u subotu 11.09.2021.. na Ful Kul Buvljaku.

Foto: PR

Pored klasičnog buvljaka koji se održava na velikom platou Boogaloo Cluba će se na ljetnjoj pozornici biti mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.
 
Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.


 
Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu i u Facebook eventu.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije