Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slijedi otkaz

Incident u zagrebačkom Studentskom centru: Mesar ostavio ručnu bombu u autu kolege

Studentski centar u Savskoj
Sandra Simunovic/PIXSELL
11.10.2023.
u 10:40

Sve se dogodilo 3. listopada kada je 31-godišnji šef skladišta prehrane policiji prijavio da je ručnu bombu pronašao u autu nakon dolaska s posla

Prije tjedan dana u zagrebačkom Studentskom centru, kojim, što zbog prehrane, što zbog koritšenja usluga student servisa svakodnevno protutnji velik broj studenata i zaposlenika, dogodio se neobična, ali i veoma opasna situacija. Kako piše Index, mesar koji je zaposlen u SC-u stavio je ručnu bombu u automobil šefa skladišta prehrane. 

Sve se dogodilo 3. listopada kada je 31-godišnji šef skladišta prehrane K.B. policiji je prijavio da je ručnu bombu pronašao u autu nakon dolaska s posla. Policija je utvrdila da je osumnjičeni 43-godišnjak G.K. bombu u autu ostavio bez konkretne namjere činjenja kaznenog djela prema 31-godišnjaku, a dodaje se i kako je zagrebačka policija provela kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te će kaznenu prijavu podnijeti nadležnom državnom odvjetništvu.

>>VEZANI ČLANCI: 

Da se ovaj bizaran slučaj zaista i odvio u dvorištu jedne od najprometnijih studentskih mjesta u Zagrebu, potvrdili su i iz SC-a. S obzirom na to da je mesar priznao krivnju dodali su kako je na Radničkom vijeću SC-a Zagreb da pokrene proceduru izvanrednog otkazivanja ugovora o radu.

-Na temelju očitovanja radnika SC-a G.K., uz koje je priložio i policijski zapisnik s pregleda njegove obiteljske kuće i iskaza na navedene okolnosti koji je dao policiji zaključili smo kako G.K. priznaje da je počinio navedeno djelo i kako se ne radi o ubacivanju bombe u automobil K.B., nego je prema očitovanju G.K. bomba ostavljena u vrećici", kažu iz SC-a za Index. 

>>VIDEO: Zagreb: Prosvjed "Klupa nije krevet" povodom Svjetskog dana beskućnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije