Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Imate li pravo na njih? Počela je podjela besplatnih kupona za javni prijevoz u Zagrebu

Zagreb: Hladno i maglovito
Patrik Macek/PIXSELL
14.12.2023.
u 11:23

Kuponi se već sada mogu preuzeti na prodajnim mjestima ZET-a, dok će se od 22. prosinca moći preuzeti i na Tisku i u Inovinama

Temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba građani od jučer mogu preuzimati besplatne kupone za 2024., objavili su u ZET-u. Kuponi su namijenjeni umirovljenicima čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 560 eura mjesečno, korisnicima stalne pomoći nesposobni za rad i privređivanje.

Po kupone mogu svratiti i roditelji njegovatelji / njegovatelji, osobe starije od 65 godina koji nisu korisnici mirovine, dobrovoljni darivatelji krvi te osobe iz kategorije "Obitelji branitelja Domovinskog rata". 

>>VEZANI ČLANCI: 

Kuponi se mogu preuzeti na prodajnim mjestima ZET-a, dok će se od 22. prosinca, moći preuzeti i na prodajnim mjestima Tiska i Inovina. 

>>VIDEO: Ovogodišnja zabava Djeda Mraza u tramvaju: Puštaju i pjevaju pjesmu Čavoglave

Komentara 1

Avatar Aurel
Aurel
22:48 14.12.2023.

zar ne bi bilo elementarno pristojno da je u teksu navedeno i koje dokumente treba priložiti zahtjevu za kartu??? kako se dokazuje visina mjesečnih primanja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije