Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velesajam

Igor Rađenović: Napravit ću ono što politika nije!

zagrebački velesajam
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
20.10.2011.
u 16:11

Uprava Holdinga smatra da ovim izborom šalje poruku izlagačima

Pomoćnik predsjednika uprave Holdinga Ive Čovića, SDP-ov gradski zastupnik i bivši direktor Zagrebačkih cesta Igor Rađenović od danas preuzima vodstvo Zagrebačkog velesajma.

Stoljetna tradicija

O podružnici koja je u dugovima većima od 20 milijuna kuna kaže:

– Uložit ću punu energiju da skupimo sve što politika do sada nije napravila, makar i obećavala, i napravimo nešto na što će Zagrepčani biti ponosni. Nema mnogo toga u Zagrebu što ima stoljetnu tradiciju i ljudima toliko znači kao Velesajam – kazao je Rađenović i dodao da je on prijelazno rješenje te da se neće javiti na natječaj za mjesto direktora koji se zaključuje sutra.

– Smatraju da sam kadar koji može i u ovoj situaciji, u prijelaznom razdoblju, odraditi taj posao – nastavio je Rađenović te napomenuo da je Velesajam u teškoj krizi, ali da se ne boji preuzeti “vruć krumpir”. Inače, Rađenović je poznat po razotkrivanju pronevjera desetaka milijuna kuna u Zagrebačkim cestama 2008.

Centar sajmovanja

Nakon prijava USKOK-u Rađenović je pretučen, a nalogodavci nikada nisu otkriveni.

– Želimo poslati snažnu poruku svim izlagačima i poslovnim partnerima da ćemo učiniti sve da Velesajam ostane vodeći regionalni centar sajmovanja – kazao je Dušan Viro, glasnogovornik Holdinga. O konkretnim planovima za oporavak Velesajma Rađenović nije htio govoriti dok ne utvrdi financijsko stanje. Zamjenik mu je Milan Trbojević, bivši ravnatelj Porezne uprave.

Komentara 14

DU
Deleted user
17:00 20.10.2011.

Igor Rađenović: Napravit ću ono što politika nije! mož\'š mislit! što je politika mogla napravit. pa nije politika na vlasti u Zagrebu, već SDP i to zadnjih 11 godina. i kaj delaju rekel bi dotepenec na vlasti.

Avatar Niškorist
Niškorist
17:01 20.10.2011.

ništa bez zagrebačke revolucije

KL
klint
16:44 20.10.2011.

stvarno je sposoban, jedino sto dobro Radjenovic radi je primanje batina,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije