Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju

Igor Rađenović: Gradnja južnih arkada ostaje u planu, ukopi ne poskupljuju

storyeditor/2023-01-20/Igor_Radenovic.jpg
15.02.2023.
u 19:36

Odgovorno upravljanje i projekti, kaže šef Gradskih groblja Igor Rađenović, omogućit će nam da zadržimo postojeće cijene i da mjesta uvijek ima dovoljno

Komentara 2

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
08:42 17.02.2023.

Čitajući ovaj promotivni članak ne mogu ne spomenuti neke činjenice koje se ovdje naravno svjesno prešućuju: Dotični je prije cca petnaestak godina ispred ZGH-Stanogradnje po političkoj liniji (partijska iskaznica) postao zadužen za prodaju stanova u Novom Jelkovcu, koja je bila netom ranije od početnog uspjeha naglo smanjenja lošim gradonačelnikovim potezima. Zahvaljujući njegovoj ''sposobnosti'', za njegova mandata na toj funkciji ZGH nije prodao niti jedan jedini stan, pa su svi do tada neprodani stanovi morali ići na javni najam i tek tako su popunjeni.. Nedavno je zahvaljujući također članskoj iskaznici dotični postao direktor podružnice Gradska groblja. U Gradskim grobljima se do njegova mandata svake godine dio puteva kroz groblja asfaltirao i popravljao. Od kada je dotični na čelu nije asfaltiran niti jedan jedini metar, jer u skladu s politikom gradonačelnika ZGH na taj način štedi. Pa eto, neka čitatelji malo vide i drugu stranu medalje dok ne obrišete ovaj komentar.

Avatar kvasac60
kvasac60
20:33 15.02.2023.

Nema dugo je sve 100% poskupjelo.Arkade se raspadaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?