Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprohodne ceste

I dan nakon Teodora neke ZET-ove linije ne voze

Oluja u Zagrebu
Foto: Borna Filić/PIXSELL
12.11.2013.
u 07:43

ZET javlja kako su zbog posljedica olujnog vjetra i obilne kiše trase pojedinih linija i dalje neprohodne

I dan nakon što je Zagrebom protutnjao Teodor i ostavio počupana stabla iza sebe osjete se posljedice u javnom gradskom prijevozu. ZET javlja kako su zbog posljedica olujnog vjetra i obilne kiše trase pojedinih linija i dalje neprohodne te su iz toga razloga pojedine autobusne linije preusmjerene ili obustavljene. 

Preusmjerene su sljedeće linije:  279 (Dubec - Sesvete - Novi Jelkovec) i 281 (Novi Jelkovec - Žitnjak), a skraćena je linija 139 (Reljkovićeva- Jelenovac- Reljkovićeva) - do sportske dvorane u Jelenovcu.

Obustavljena je linija 140 (Izvanredna linija Mihaljevac – Sljeme), dok autobusna linija 102 (Britanski trg - MIhaljevac) razdijeljena te prometuje u prvoj trasi do Cmroka, a u drugoj Ulicom Pantovščak do Mihaljevca.

Linija 205 (Dubrava - Markuševac - Bidrovec) prometuje Dotrščina - Markuševec - Markuševečka Trnava te Dubrava - Markuševečka Trnava - Bidrovec.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
neki
08:52 12.11.2013.

Joj dajte više s tim glupim imenima "teodor" prestanite. Pogotovo spominjanje DHMZ u vezi s tim, jer ta imena daje amaterska udruga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije