Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odjeća za štićenice

Hrvatski dizajneri uljepšali blagdane 10 štićenica

korak u život
VL
26.12.2012.
u 11:42

Deset domaćih dizajnera podržalo je akciju 'Korak u život'. Djevojke su same izabrale što će nositi, a i podružile su se s dizajnerima

FASHION.HR i poznati hrvatski dizajneri u suradnji sa HTV-ovom emisijom 8. kat priključili su se hvalevrijednoj humanitarnoj akciji \'\'Korak u život\'\' te uljepšali blagdanske dane 10 štićenica doniravši im odjeću po izboru iz vlastitih kolekcija.

Branka Donassy, dizajnerski dvojac dvojac LINK iza kojeg stoje Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, Aleksandra Dojčinović, Ivan Alduk, Martina Felja te dizajnerica nakita Katarina Radnić na taj način pridružili su se brojnim poznatim licima koja su prepoznala vrijednost ove inicijative - u sklopu humanitarne akcije \'\'Korak u život\'\' u proteklih je pet godina osigurana čak 121 studentska stipendija za djevojke i mladiće iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji.

Osim nove odjeće, štićenice akcije \'\'Korak u život\'\' - Anđelina Lučić, Iva Živkucin, Roberta Ujčić, Kristina Frančina, Renata Nikolić, Stephanie Chang, Andrea Romanić, Marija Goreta, Angelina Plankar i Lana Horvat dobile su priliku i za druženje sa hrvatskim dizajnerima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije