Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITA PRAVA

Hoto Grupa najavila pravne radnje zbog najave Bandića o uklanjanju nadstrešnica

nadstrešnica, terasa, preradovićev trg, cvjetni trg
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/14
06.10.2016.
u 13:03

"Razmotrit će se i poduzeti odgovarajuće pravne radnje radi zaštite naših prava"

Krešimir Horvatinčić iz Hoto Grupe, čija će terasa po nalogu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića do petka navečer biti uklonjena s Cvjetnog trga, najavio je danas mogućnost poduzimanja odgovarajućih pravnih radnji radi zaštite njihovih povrijeđenih prava.

"Po zaprimanju rješenja od Grada Zagreba, u konzultacijama s našim odvjetničkim društvom, razmotrit će se i poduzeti odgovarajuće pravne radnje radi zaštite naših povrijeđenih prava", istaknuo je u izjavi za Hinu Krešimir Horvatinčić iz Hoto Grupe.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će se zimska terasa Hoto centra, koju je na Cvjetnom trgu postavila tvrtka Tomislava Horvatinčića, što je izazvalo prosvjede građana, ukloniti do sutra navečer te da će odgovorni koji su izdali rješenja za njezino postavljanje idući tjedan biti sankcionirani, odnosno suspendirani.

Danas su kamere uhvatile sina Tome Horvatinčića kako uz pomoć prijatelja mjeri terasu na Cvjetnom trgu.

>> Bandić: Nadstrešnice sutra neće biti, odgovorni će biti kažnjeni

>> Izjasnite se u anketi: Mislite li da terase narušavaju izgled Trga Petra Preradovića?

Komentara 13

ZG
ZgGodra
14:53 06.10.2016.

Ne zelim zlo nikome. Samo me zanima da se kojim slucajem nekome od vlasnika lokala sa terasama na Cvjetnom trgu dogodi pozar u objektu, kojim bi pravcem do njih doslo interventno vatrogasno vozilo?

CA
carlo20
15:34 06.10.2016.

Razmotrit će i neće učiniti ništa jer si samo štete.

TM
trade_mark
15:57 06.10.2016.

pa to je sve dogovoreno. oni će tužiti, grad zagreb će platiti (pa neće valjda bandić platiti iz vlastitog džepa), a onda budu podijelili novce i svi sretni. namještaljka na hrvatski/balkanski način.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije