Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
food film festival

Hollywoodski blockbusteri gledat će se pod vedrim nebom, a guštat će se u slasnim burgerima

Foto: Food Film Festival Official
1/16
03.10.2023.
u 15:53

Deveto izdanje popularnog festivala čeka vas od četvrtka na Trgu dr. Franje Tuđmana, a koncertom koji starta u 21 sat otvorit će ga grupa Colonia

Uživanje u filmovima pod zvjezdanim nebom, bogata gastro ponuda, osvježavajući kokteli i vrući koncerti samo su dio onoga što vas od četvrtka očekuje na Tuđmanovu trgu gdje će se ovoga puta smjestiti popularni zagrebački Food Film Festival.

Sve do 14. listopada posjetitelji će imati prilike pogledati neke od najnovijih hollywoodskih blockbustera među kojima su i triler "Meni", ovogodišnji višestruki dobitnik Oscara "Sve u isto vrijeme", "Avatar: Put vode", "Tar" u kojem je zablistala Cate Blanchett te "Čovjek zvan Otto" s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi, a najmlađi će moći uživati u nekoliko animiranih poslastica kao što su "Elementi" te mjuzikl komedija "Lil, Lil, krokodil". 

VEZANI ČLANCI: 

Za bolji doživljaj filma, zvuk će se reproducirati putem slušalica, koje će se iznajmiti na Coca-Cola info kućici. Guštat će se i u bogatoj gastro ponudi, predstavit će se deset ugostitelja, među kojima je i festivalski debitant, popularni restoran talijanske kuhinje "Al dente", a sočne gyoze nudit će pak "Gyoza Bar by Purple Monkey".

Pizza će biti adut zagrebačke pizzerije "Zakaj", Smash bar predstavit će svoje sočne burgere, a klasičari će moći uživati u ponudi kućice Bit burger. 

Slatka iznenađenja potražite na kućici Amelie, a osvježenje u vidu šarenih koktela, poput onog na bazi Jack Danielsa od jabuke, naći ćete na kućicama Tipsy street bar te Monkey cocktail bar. Festival sutra, s početkom u 21 sat, otvara popularna grupa Colonia, a ostale dane atmosferu će podizati domaći DJ-evi.

VEZANI ČLANCI: 

Na programu su i besplatne kulinarske radionice u suradnji s Metroom, Zepterom te poznatim hrvatskim chefovima i food blogerima, ali i brojne druge radionice i aktivnosti poput zajedničkog vježbanja, kvizova i turnira u beli. Festival možete posjetiti radnim danom te nedjeljom od 16 sati do ponoći, a subotom, ovisno o vremenskoj prognozi, otvorit će se već u podne. 

GALERIJA Severina otkrila da se ozlijedila na koncertu: 'Mislila sam da mi je pukla potkoljenica'

1/34

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije