Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna utrka

Iskusite posebnu utrku s posipanjem boja: Holi Run & Fest prvi put u Hrvatskoj

holi boje
Foto: HoliRun
1/4
14.04.2017.
u 17:08

Cijeli događaj upotpunit će šarenilo živopisnih holi boja kojima će se posipati sudionici dužinom cijele trase utrke i koje će dodatno zagrijati atmosferu

13. svibnja 2017. na zagrebačkom Jarunu od 15.00, ROG HOLI RUN&FEST prvi puta u Hrvatskoj, za sve uzraste, obitelji s djecom i osobe s invaliditetom organizira utrku trkača, rolera i veliki DJ party u samoj ciljnoj areni utrke. 

Cijeli događaj upotpunit će šarenilo živopisnih holi boja kojima će se posipati sudionici dužinom cijele trase utrke i koje će dodatno zagrijati atmosferu.

Holi boje poznate su po indijskom festivalu koji označava kraj zime i pozdravlja dolazak proljeća, potpuno su prirodne i ne štete okolišu, a izuzetno su atraktivne u raznim proslavama.

Na ROG HOLI RUN&FEST-u slavit će se pokret i jednakost te poticati na kretanje, bez obzira na ograničenja u kretanju.

Na kraju utrke sudionike očekuje veliki DJ party uz Vanillaz i Kostu Radmana te razne animacije i food and drink corner.

Ulaznice za utrku i party, po cijeni od 50 Kn, mogu se nabaviti online, u sustavu Entrio, a sve informacije o događaju možete pročitati na stranici www.holirunfest.com ili na Facebook stranici HoliZagreb.

Ovim događanjem Zagreb će dobiti još jedan u nizu vrhunskih sadržaja i svrstati se među najveće svjetske metropole koje su poznate po utrkama u bojama.

>> I Zadranin Luka Modrić dao potporu utrci Wings for Life

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije