Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modernizacija

Holdingove uplatnice odsad stižu i u digitalnom obliku

holding račun
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
13.01.2016.
u 10:38

Građani sami mogu birati na koji način žele da im se dostavlja račun, u omotnici na kućnu adresu ili PDF formatu u korisnički pretinac

Građani sada jedinstvenu uplatnicu Zagrebačkog holdinga koju su dobivali u omotnicama na svoju kućnu adresu mogu primati i u digitalnom obliku kroz otvoren korisnički pretinac.

– Nova e-usluga “Komunalne usluge i naknade” dostupna je od 10. siječnja u sklopu sustava e-Građani u dijelu koji se odnosi na stanovanje i okoliš. Korištenjem ove usluge građani sami odlučuju na koji način žele nadalje primati jedinstvenu uplatnicu – obavijestili su iz Zagrebačkog holdinga.

Odabir takvog načina dostavljanja uplatnica za građane je jednostavan i siguran.

– Ako žele primati uplatnicu samo u digitalnom obliku, potrebno je odabrati objekt na koji se to odnosi i kliknuti mišem na za to predviđeno polje. Tako će uplatnica biti dostavljena u PDF formatu u korisnički pretinac – objasnili su iz Holdinga.

Komentara 7

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:13 13.01.2016.

Hm, već vidim stare dedeke i babeke kako po ulici sa laptopima traže korisnički pretinac u pdf formatu.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
12:16 13.01.2016.

E-rodjo.

BU
bubimima
18:17 13.01.2016.

I onda prepisati na opću uplatnicu jer pdf uplatnice ne primaju na šalterima pošte i banaka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije