Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi na stazi

Holding uređuje stazu kojom trči Milan Bandić

milan bandić trči
arhiva VL
19.03.2012.
u 08:26

Procijenjena je vrijednost nabave koju je raspisao Zagrebački holding 600 tisuća kuna, a traže se najpovoljniji izvođači

Uređuje se atletska staza u Kušlanovoj 52, koju je “proslavio” gradonačelnik Milan Bandić. Na toj stazi u krugu Treće gimnazije gradonačelnik Bandić u društvu psa i suradnika najčešće vježba tijekom tjedna i to u jutarnjim satima. A uskoro će ta jutarnja rekreacija, kad se staza obnovi, biti još ugodnija.

Za uređivanje atletske staze brine se Zagrebački holding koji je i raspisao javnu nabavu i procijenio je na 600.000 kuna, bez PDV-a. Natječaj za izvođača radova otvoren je do 4. travnja, a u opisu radova stoji “radovi na gornjem ustroju za trkaće staze”.

Komentara 7

BS
bstrabi2
11:23 19.03.2012.

Vidiga gdje trči,a komunalije što idu gore to ga njie briga.I ne samo on nego i ovi s njim.Bandić mu je prezime.I zato se tako ponaša.Postavio bi mu par pitanja.Zašto je poskupila voda u Zagrebu,a nema nikakvog pokriča,Zašto je poskupio plin u Zagrebu,a nema pokriča.Zašto je poskupio ZET,a nema pokriča.Jedino ćistoča treba poskupiti.Jer kolko je smeča došlo u Zagreb.Treba to počistit.I da mi slučajno ne plačamo stanarinu.Saborskim zastupnicima i vladi.Ako plačamo .Pitanje je zašto?????

VI
Vito
14:00 19.03.2012.

Holding uređuje stazu kojom trči Milan Bandić Čitam - huligani uređuju... Ništa čudno kad vidim sliku huligana, a vi pišete o milanu bandiću...

ŽA
žalosnababanarikača
08:52 19.03.2012.

600 000 kuna!!! Milane, mislim da svakog dana usvakom pogledu pretjeruješ. Pa kaj je to način uštede i otvaranje radnih mjesta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije