Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u subotu

Hit predstava 'Pale sam na svijetu' ponovno u Hrvatskoj na platformi Mala scena online

Foto: Mala scena
1/3
07.05.2020.
u 14:01

Predstava je tijekom svog dugog života igrala na hrvatskom, njemačkom, engleskom i kineskom jeziku za djecu u Hrvatskoj, Europi i Aziji.

Kultna predstava kazališta Mala scena „Pale sam na svijetu“, prikladna za djecu od tri do 10 godina, koju je Ivica Šimić premijerno odigrao još u rujnu 1986. godine, prikazat će se na Vimeo stranici kazališta u okviru aktivnosti Mala scena online.

Režiju je potpisao Radovan Milanov, glazbu je skladao Ivica Šimić, a scenografiju je izradila Valentina Supanz Marinić. Predstava je tijekom svog dugog života igrala na hrvatskom, njemačkom, engleskom i kineskom jeziku za djecu u Hrvatskoj, Europi i Aziji.

 - Mali Pale i ja družimo se već gotovo 2000 izvedaba, a nakon dugo vremena ponovno smo u Hrvatskoj čemu se neizmjerno radujem. Vjerujem da će predstava ostaviti jednako snažan dojam preko naše Vimeo platforme kao i u izravnom kontaktu s djecom i donijeti im toplinu i prisnost kazališta u ovim posebnim vremenima. Jedva čekam subotu! - poručio je tijekom priprema za izvedbu Ivica Šimić.

Foto: Mala scena

- Osobito želimo zahvaliti gospođi Mirjani Hrga čijom će dobrotom terasa konobe „Mare“ u Osoru na jedno poslijepodne postati Mala scena, a koja je također pomogla da se mali Pale, scenografija i gitara dopreme na otoke Cres i Lošinj. Predstava će na našim stranicama biti dostupna i na zahtjev, a predstavi se može pristupiti od subote, 9. svibnja u 17 sati putem poveznice - navode iz kazaišta.

Za cijenu od samo 35 kuna u predstavi može uživati cijela obitelj i pogledati ju neograničen broj puta, a uz to pomažete i podržavate opstanak kazališta Mala scena, kazališta na neovisnoj sceni. Također omogućeni su grupni popusti ukoliko učitelji, profesori,odgajatelji žele predstavu podijeliti sa svojim učenicima u sklopu online nastave.

Inače, u sklopu programa Mala scena online Buga Marija Šimić svakodnevno čita priče na Facebooku i Instagramu, Ivica Šimić i Vitomira Lončar javljaju se uživo s različitim zanimljivim temama iz svojih ekspertiza, a održavamo lutkarske, pjevačke i plesne radionice sa svojim partnerima Moranom Dolenc (kazalište LOFT), Sofijom Cingulom i Unom Matijom Štalcar Furač  (UO Škvadra).
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije