Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi u gradu

Gužve prema Lučkom do prosinca, radovi se iz centra sele u kvartove

lucko
Goran Jakus/PIXSELL
23.08.2012.
u 08:00

Zbog obnove nadvožnjaka sav promet u smjeru Lučkog i naplatnih kućica preusmjerava se u suprotni kolnik i to po jednom traku

Jadranska avenija u smjeru Lučkog sve do kraja studenog bit će veliko gradilište, a kolone automobila već su prvih dana zbog suženja počinjale još kod rotora u Remetincu.

Riječ je o sanaciji nadvožnjaka iznad kanala Sava-Odra, a nakon skidanja asfalta tvrtka Carin započela je tromjesečnu obnovu. Sve do tada do Lučkog i naplatnih kućica vozit će se jednim prometnim trakom. Osim Jadranske avenije, i ostale frekventne prometnice već su asfaltirane tijekom srpnja i kolovoza, a u tijeku je još obnova Avenije Gojka Šuška, koja će biti dovršena do kraja ovog mjeseca. Rok je to i za završetak radova na Oporovečkoj, u Zagorskoj, Ulici Čret, Stančićevoj, Ogrizekovoj. – Nakon radova u centru grada koji su prioritet, u rujnu se povlačimo na manje prometne ulice – rekao je Hasan Džombić iz Zagrebačkih cesta.

Dodao je da će se tada od važnijih prometnica uređivati Ulice grada Mainza i Slavenskog, Strmečka i dio Obrečke, Ulica Ćire Truhelke na Knežiji te Sljemenska cesta kao i ulice po gradskim četvrtima i prekopi. Ukupno se za rujan planiraju radovi u 97 ulica diljem grada, a među njima je niz najprometnijih u pojedinim kvartovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije