Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTOVANJE NA KRANJČEVIĆU

Gužve diljem Zagreba: Stvorile se kolone na zapadu zbog utakmice Lokomotiva-Hajduk

Popodnevna prometna gužva na zagrebačkom zelenom valu
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/4
08.12.2023.
u 17:45

Utakmica Lokomotive i Hajduka počela je danas u 17.30 sati, zbog čega je zatvorena Kranjčevićeva ulica i dio okolnih ulica, a promet je preusmjeren

U većem dijelu Zagreba ovog poslijepodneva došlo je do velikih gužvi, a čini se kako je na nekoliko poteza bilo i prometnih nesreća. Veće gužve stvorile su se na Vukovarskoj, Selskoj i Držićevoj, a cijelu situaciju dodatno je zakomplicirana i utakmica koja se večeras održava na Kranjčevićevom stadionu.

Naime, utakmica Lokomotive i Hajduka počela je danas u 17.30 sati, zbog čega je zatvorena Kranjčevićeva ulica i dio okolnih ulica, a promet je preusmjeren. Sve to stvorilo je ionako velike gužve koje vladaju glavnom Gradu, a posebice na zapadu Zagreba. 

Foto: Google karte

Na terenu je i velik broj policajaca, što je ranije i najavila zagrebačka policija. 

- Na dan odigravanja utakmice zagrebačka će policija u sklopu osiguranja, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice provesti audio-video snimanje na stadionu i prilaznim pravcima - potvrdili su ranije.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Blagdanska čarolija u Fužinama: Šuma vilenjaka i Zimski vrt Djeda Božićnjaka oduševit će svakoga!

Ključne riječi

Komentara 6

OT
otrovnijezik
17:51 08.12.2023.

A sada zamislite veću utakmicu, na većem stadionu, na punom stadionu i još u Maksimiru. Stadion mora van garada.

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
18:50 08.12.2023.

Zar več u decembru 2023 navijaći Hajduka poćinju slaviti titulu prvaka?? Di je srce, duša i gazda modre svetinje te hrvatski nevini vitez BiH klase gospon Zdravko da to sprijeći?

NO
Noštromo
19:06 08.12.2023.

Nakon duge provjere kwara ipak 1 : 1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije