Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljeno mjesto

Gradska kavana se preuređuje pa radnike poslali na burzu

'25.10.2010., Gradska kavana, Zagreb - Promocija knjige o kardinalu Vinku Puljicu Kardinal od Vrhbosne koju su izdali Vecernji list i Styria.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
Autor
Mateja Šobak/VLM
04.01.2013.
u 17:00

Radovi će trajati 3-4 mjeseca, a obnavljat će se kanalizacijski i ventilacijski sustavi i prilagodit će se oprema za dodatne ponude

S prvim danom ove godine zatvorena su vrata Gradske kavane na Trgu bana Jelačića. Kako poručuju iz Auto Zubaka, koji je prostor zakupio 2009. godine od Grada Zagreba na 10 godina, najpoznatija kavana u gradu kreće u renovaciju.

– Zbog rekonstrukcije kanalizacijskog i ventilacijskog sustava privremeno će se zatvoriti kavana, a za vrijeme prekida rada napravit će se i određeni zahvati u prostoru, u smislu uređenja prostora za pušače kao i prilagodbe prostora i opreme za dodatne ponude – objasnila je Žaklina Trbović, potpredsjednica uprave Auto Zubaka.

U preuređenje Gradske kavane prije tri godine Auto Zubak je uložio desetak milijuna kuna. Zaposlenici kavane o preuređenju ne znaju puno.

– Do 7. siječnja traje nam inventura, a o radovima nismo ništa čuli. Znamo samo da smo zatvoreni nakon popisa robe, ne znamo dokad – poručio je voditelj Gradske kavane.

Od zaposlenika kavane također doznajemo da će mnogima omiljeno mjesto za ispijanje kave biti zatvoreno tijekom sljedeća tri ili četiri mjeseca, a za to vrijeme nitko od 20 zaposlenika neće ostati zaposlen.

– Radnici su završili na Zavodu za zapošljavanje – rekao je jedan od zaposlenika Gradske kavane.

Komentara 4

Avatar dr. Evil
dr. Evil
18:50 04.01.2013.

klasika, kad ne znaš kud ćeš sa radnicima, pošalješ ih na burzu, ništa novog.

Avatar targus
targus
20:35 04.01.2013.

pa kaj??...ta ista kavana, nije bila renovirana pred 2-3 godine???

HD
hayde_de
21:23 04.01.2013.

dobra fora - preuređenje - pa radnike na cestu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije