Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za kapitalne projekte

Grad Zagreb skratio rok za plaćanje dobavljačima na 30 dana

Zagreb: Tomislav Tomašević i njegova zamjenica Danijela Dolenec održali su redovnu konferenciju za medije
Zeljko Hladika/PIXSELL
03.01.2024.
u 15:14

Imamo doista ambiciozan plan izgradnje i pozivamo sve gospodarske subjekte da se javljaju na postupke nabave Grada Zagreba, poručila je Danijela Dolenec

Grad Zagreb skratio je rokove plaćanja dobavljačima sa 60 na 30 dana za kapitalne projekte, što smatra važnim jer se u takvim uvjetima više tvrtki može javiti na gradske natječaje, izvijestila je Gradska uprava u srijedu.

– Nakon što smo potpuno ukinuli kašnjenja u plaćanju, koja su prije našeg preuzimanja upravljanja gradom bila čak šest mjeseci, u 2024. ulazimo sa skraćenim rokovima od 30 dana za kapitalne projekte – rekla je zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Danijela Dolenec.

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetila je da program kapitalnih ulaganja Grada Zagreba u 2024. iznosi 219 milijuna eura.

– Imamo doista ambiciozan plan izgradnje i pozivamo sve gospodarske subjekte da se javljaju na postupke nabave Grada Zagreba – poručila je dodavši da će kompetitivnim postupcima javne nabave grad osigurati bolju kvalitetu po konkurentnim cijenama. 

Skraćeni rok od 30 dana od primitka računa odnosi se na Grad Zagreb, sva gradska upravna tijela, ustanove i zavode.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije